•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

PRVI TREJLER ZA NOVI FILM O DŽEJMSU BONDU - "NIJE VREME ZA UMIRANJE" JE FANTASTIČAN!

PRVI TREJLER NAJNOVIJEG FILMA O AGENTU 007 JE UPRAVO STIGAO!
NE PROPUSTITE PRILIKU DA GA POGLEDATE ODMAH
!

Adrenalin, strast, rizik, smrt i čast, su to asocijacije na najpoznatijeg tajnog agenta svih vremena, Džejmsa Bonda! A sve to (i mnogo više od toga) videćete u prvom trejleru za najnoviji, 25. film o Bondu "NIJE VREME ZA UMIRANJE" (NO TIME TO DIE). Zato i ne čudi da je serija filmova o britanskom agentu jedna od najuspešnijih i svakako najvoljenijih filmskih franšiza svih vremena!

"NIJE VREME ZA UMIRANJE" u naše bioskope stiže 2. aprila 2020. godine, a do tada uživajte u ovom spektakularnom trejleru.



U filmu “NIJE VREME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Podeli:



Preporucujemo