•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

PROGRAM 18. KIDS FEST-a

Od 16. do 23. oktobra, osamnaestu godinu za redom održaće se dečiji filmski festival KIDS FEST u okviru čijeg programa će biti prikazano ukupno 15 naslova različitih kinematografija među kojima su animirana, igrana i dokumentarna ostvarenja.

Kao što je najavljeno film otvaranja festivala biće domaće porodično ostvarenje "VUČJE BOBICE", a karte za PREMIJERU FILMA 16. oktobra u MTS DVORANI, s početkom u 17h mogu se OD DANAS pronaći na blagajni bioskopa.

Prateći temu ovogodišnjeg festivala vođenu parolom SVET U DEČIJIM RUKAMA ovogodišnji program ima za ideju da svojim sadržajem ukaže na značaj životne sredine, častan odnos čoveka i prirode.

Tradicionalno raznovrstan filmski program obeležiće i druge FILMSKE PREMIJERE među kojima su ostavrenja evropskih i svetskih produkcija.
Prvi put pred domaćom publikom naći će se sinhronizovane animacije: francuska “FARAON, DIVLJAK, PRINCEZA“ (Le pharaon, le sauvage et la princesse) postavljajući pitanje šta epopeja o Starom Egiptu, srednjovekovna legenda sa francuskih planina i fantazija sa turskog dvora mogu imati zajedničko? i nemačka animacija „NAJBOLJI ROĐENDAN IKADA“ (Best birthday ever) o Čarliju koji se radovao svom rođendanu za čije slavlje niko nema vremena.

Premijerno će biti prikazana i porodična ostvarenja poput švedskog naslova "EVA I ADAM", finske igrane komedije "VINSKI: NEVIDLJIVI SUPER-KLINAC", francuskog filma MALA BANDA (La petite bande) i drugih.
Kao i svake godine dokumentarni naslovi edukativnog karakera zaživeće na KIDS FEST-u "HRAST" (Le Chêne), "ŽIVOTINJA" (Animal), "RIS" (Lynx)

Reprizni deo programa činiće najgledanije animacije Dizni studija s kraja 2021. i početka 2022. godine poput sinhronizacije "ENKANTO: MAGIČNI SVET". U magičnom gradu Enkanto u planinama Kolumbije živi porodica Madrigal. Od super snage do moći isceljenja svi njeni članovi poseduju neki dar. Svi osim Mirabel. Magija koja okružuje Enkanto je u opasnosti i "normalna" Maribel je možda jedina koja može da spasi svoju čarobnu porodicu.

Porodična Dizni komedija POCRVENELA PANDA u kojoj su glasove pozajmili Tijana Dapčević, Nataša Aksentijević, Inspektor Blaža i drugi o tinejdžerki Mejl Li koja je jedna obična, luckasta i samouverena devojčica i sve je za njenog života u redu, osim što se pri prevelikom uzbuđenju iznenda pretvara u velikog crvenog pandu, takođe će biti deo repriznog programa.

Publiku očekuju i reprize animacija: "Baz svetlosni" (Lightyear), "Finikove avanture" i "Kašaj: Kradljivac nevesti".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu