•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

PREKO 178.000 GLEDALACA U PRVIH PET DANA POSETILO MOJ OFF

PRVI ONLINE FILM FESTIVAL – MOJ OFF koji je svoj život počeo 27. marta i trajaće sve do 10. aprila, već u prvih pet dana održavanja na sajtu mojoff.net beleži veliku posećenost ljubitelja dobrog filma. Internet adresa koja je ovih dana bila rezervisana za širok opus najrazličitijih filmskih ostvarenja, zabeležila je preko 2.4 miliona pregleda, dok je u "online bioskopu" od kuće uživalo preko 178 hiljada ljudi. Ipak, posebnu pažnju publike za prvih pet dana festivala privukli su: NEVIDLJIVI ŽIVOT sa 19.646 gledalaca i PARAZIT sa 16.323 gledalaca.

U preostalih osam dana festivala, na repertoaru će se naći i par svetskih i regionalnih online premijera, kao i veliki broj filmskih sadržaja za najmlađe, od kojih posebnu notu nostalgije nosi predstojeći serijal filmova PAT I MAT uz koje smo odrastali, sa najnovijim pričama i doživljajima u tri animirana filma PAT I MAT NA FILMU, PAT I MAT NAS ZABAVLJAJU i PAT I MAT ZIMSKA RADOST.

U okviru programske celine VIĐENO- NEVIĐENO 05. aprila u 18h biće održana regionalna premijera filma BRATSTVO, jednog od najpoznatijih ruskih reditelja Pavela Lungina.

Među naslovima koji će na MOJ OFF doživeti svoje regionalno
prikazivanje i svetsku ONLINE premijeru je i film LAKA DEVOJKA koji će u okviru programske celine VIĐENO NEVIĐENO biti prikazan 04. aprila u 18h. Laka devojka je prikazana na Kanskom festivalu, a glavna protagonistkinja filma je poznati svetski model Zahija Dehar.

Na prvom Online filmskom festivalu ekskluzivno će 03.aprila u 18h biti prikazan i film IDEALNI KANDIDAT prve žene reditelja iz Saudijske Arabije Haife Al Mansur. Ovaj film je prikazan u glavnom programu Venecijanskog festivala i na nedavno završenom FEST-u, a na MOJ OFF se našao u programskoj celini VIĐENO-NEVIĐENO.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila