•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

POZNATI PREPORUČUJU ŠTA DA POGLEDATE NA FESTIVALU - MOJ OFF

Punih pet dana jedinstveni u promociji akcije #ostani kod kuće (u vremenima borbe protiv pandemije), prilagođeni besplatni Prvi Online filmski festival MOJ OFF celodnevno prikazuje najnovija ostavrenja svetskih filmskih studija, od kojih su neki premijerno prikazani na MOJ OFF festivalu, na našim prostorima. Odabir autentičnih festivalskih naslova, u okviru virtuelnog “bioskopa" mojoff.net, biće moguć do 10. aprila kada se festival završava, a samo neki od preostalih naslova koji se mogu pogledati su nemački film “Zlatna rukavica” reditelja Fatiha Akima koji je prikazan na 48. FEST-u, belgijski film ”Mladi Ahmed” rediteljskog dvojca braće Darden, kao i film “Idealni kandidat”, prve žene rediteljke sa prostora Saudijkse Arabije Haife al-Mansur.

Veliki broj domaćih kulturnih poslenika, uspešnih u različitim oblastima kulture i umetnosti, u trenucima kućne izoalacije prati Prvi Online filmski festival MOJ OFF.

Frontmen poznatog rock sastava Van Gogh, Zvonimir Đukić Đule kaže:
"Bravo za organizatora! Poseban gest, da u danima karantina svima besplatno bude dostupan pristup jednom ovako inovativnom, umetničkom, ali i edukativnom online sadržaju, kao što je najnoviji festival filmova MOJ OFF. Jedinstven po svojoj ideji i sadržini, suptilno nam sugeriše da se u ovim danima koje provodimo u izolaciji, uz samo jedan "klik" lako možemo otisnuti u filmske priče koje nam dolaze sa svih strana sveta i uživati u svom kućnom virtuelnom bioskopu. Zapratite mojoff.net do 10.aprila, ostanite kod kuće do daljnjeg i uživajte u zanimljivim sadržajima."

Proslavljeni pozorišni i filmski glumac Svetozar Cvetković ističe da je MOJ OFF jedan od retkih benefita koje možemo izvući iz jedne radikalne i u dobroj meri za čovečanstvo nepredvidive situacije, u kojoj se svi nalazimo:
„Ovaj festival je plod dobre volje i sjajne ideje onih koji su spremni da svojom domišljatošću učine život smislenijim, ne radi razbibrige i puke zabave, već radi serioznosti činjenice da život i to umetnički, u ovoj slučaju filmska umetnost - ima smisla. Lekovitog!!! I kad jednoga dana, prođe sve, ma kad taj dan bio, mojoff mora ostati kao svedočanstvo smisla umetnosti i kao putokaz begu od trivijalnosti. Gledajte sve, ne uspevam ali ima stvari koje nigde ne bi ste videli, a koje su vrhunske. Ako već moram da biram. Nemački film - IZVAN SISTEMA!!! mojoff je Vrhunska ideja, još da tehnički prebrodi brojnost zainteresovanih i tući će bar kod nas svetski poznate platforme!!! Ne preterujem.“

Reditelj Mladen Đorđević, čiji je dokumentarni filma "Sumrak u bečkom haustoru" prikazan i nagrađen na nedavno završenom 48. FEST-u ističe da redovno prati MOJ OFF, posebno program Viđeno neviđeno:

"Na FEST-u sam propustio da pogledam NEVIDLJIV ŽIVOT, pobednika glavnog takmičarskog programa. To je odličan film, koji je snažno obeležio prošlu i ovu godinu. Kao fan Polanskog, nisam mogao da propustim ni OPTUŽUJEM. Polanski, koji je prešao sedamdesetu, je i dalje u veoma dobroj kondiciji. U programu je i jedan od najboljih filmova prošle decenije PARAZIT. Jedva čekam da pogledam KLIMAKS Gaspara Noea, čije provokativne filmove redovno pratim. Tu su i GRANICE Ali Abasija, jedna veoma pomeren i vrlo interesantan film na temu predrasuda. Gledaocima skrećem pažnju i na filmove genijalnog Dejvida Linča, koje će moći da pogledaju u okviru programa Velikani filma. Sve u svemu, veoma dobar program !"

Poznata novinarka i voditeljka Rada Đurić takođe jedan je od posetilaca festivala MOJ OFF za čiju formu ističe: "Pomaže. Gledam i filmove koje sam gledala. Pogledam raspored, obavim sve pre i posle projekcije, i pravim se, ali nije mi teško da zamislim sve one sa kojima bih inače sedela u bioskopskoj sali. Čak se i dogovaramo. Ima smisla."

Kantautor Željko Vasić takođe uživa u filmovima koji su dostupni svima: „Imate i vi šanse da se priključite našoj "familiji za razbibrigu" u narednih nekoliko dana koliko traje festival. Olakšajte i ulepšajte sebi ove teške dane uz "MOJ OFF". Budite odgovorni i ostanite kod kuće uz Moj off. Program za decu je fantastičan, pogotovo što je reč o sinhronizacijama.“

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...