•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

POVRATAK OMILJENIH SERIJA NA PICKBOX TV!

Novu godinu započnite s odličnim serijama na Pickbox TV-u! Posle prazničnog raspoloženja i nekoliko nedelja isključivo božićnih filmova, Pickbox TV se vraća u svoj uobičajeni ritam i prikazuje serije s kojima preporučujemo ulazak u novu godinu.

ŽENSKI RAJ ( Il paradiso delle signore )

Iščekivana italijanska dramska serija Ženski raj kreće s prikazivanjem od 3. januara. Ova serija inspirisana je romanom Emila Zole “Kod ženskog raja”. To je priča o životima, ljubavima i nadama ljudi koji se vrte oko jedne modne prodavnice u Milanu.

REBUS ( Rebus )

Od 10. januara gledajte britansku detektivsku dramsku seriju Rebus. Zasnovana na romanima "Inspektor Rebus" škotskog autora Ijana Rankina, ovo je serija o mrzovoljnom detektivu i fantastičnim edinburškim misterijama. Glavni glumac u prvoj sezoni je Džon Hana (gledali smo ga u Žrtvi na Pickbox NOW) dok u ostale tri sezone ulogu Rebusa preuzima Ken Stot, najpoznatiji po ulozi patuljka Balina u trilogiji “Hobit”.

FROSTOV PRISTUP ( A Touch of Frost )

Vilijam Edvard Frost, od milja zvani Džek, detektiv je koji je oduvek uživao u poslu pajkana koga posao odvodi na teren. Njegova odeća ima mrlje od šešira do nogavica, hrani se u kantini, redovno u prolazu popije čaj ili kafu svojih kolega, zaspi premoren u fotelji, ali drugačiji ne može da bude. Genijalnu britansku seriju Frostov pristup gledajte od 10. januara!

OPSEDNUTI ( Besatt )

Krimi detektivska serija "Opsednuti" je sjajna norveška serija o strašnom i neobičnom slučaju. Naime, detektivi Maks Sorenson i Sander Holm počinju zajedno da rade na slučaju tajanstvene smrti četiri mlada dečaka imigranta. Nema tragova nasilja, ni droge, ali na mestu zločina se događa nešto vrlo čudno - puze jegulje. Oba detektiva počinju da vide stvari koje ne mogu da objasne - a osećaj prostora i vremena polako nestaje. Gledajte "Opsednute" na Pickbox TV od 10. januara.

ŠEST SESTARA ( Seis hermanas )

Ljubitelji serije Šest sestara posebno će se obradovati, jer se ova tražena serija vraća na Pickbox TV od 17. januara! Zavidna radnja smeštena je u Madrid početkom 20. veka, a serija je prepuna avanture i romanse. U fokusu je šest mladih žena, sestara iz bogate i cenjene porodice Silva, koje preuzimaju očev posao posle njegove smrti.

ŠETLAND ( Shetland )

Brilijantna škotska krimi-serija Šetland s prikazivanjem kreće 17. januara. U glavnoj ulozi je Daglas Henšl kao Džimi Peres, snalažljivi i pronicljivi inspektor koji radi za šetlandsku policiju. Henšl je osvojio nagradu BAFTA-e za najboljeg glumca u seriji, a serija je osvojila nagradu za najbolju dramsku seriju 2016.

Radnja se odvija u škotskom arhipelagu, a glavno mesto radnje je Šetland, koji se odlikuje unikatnim pejzažom i jedinstvenim načinom života. Policijski tim istažuje zločine koji su usko povezani s ostrvskom zajednicom. U ovom izolovanom i ponekad neprijateljski nastrojenom okruženju, policijski tim mora da otkrije kreativne načine obavljanja policijskog posla.

Roslund i Helstrom: Pretinac 21 ( Roslund & Hellström: Box 21 )

Švedska kriminalistička miniserija prikovaće vas za male ekrane svojom surovošću, okrutnošću, tenzijama i kompleksnošću likova. Zasnovana je na bestseleru, kriminalističkom romanu švedskog dvojca - novinara Andersa Roslunda i Borgea Helstroma, osnivača organizacije za prevenciju kriminala koja se bavi resocijalizacijom kriminalaca.

Sastoji se od šest epizoda - prve dve epizode emitovaće se 19. i 20. januara, a ostale četiri epizode od ponedeljka, 24. januara.

Sve genijalne serije koje vam je pripremio Pickbox TV gledajte od januara i sa stilom uđite u novu 2022. godinu!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu