•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

POVODOM VELIKOG USPEHA FILMA "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" DARUJEMO BEOGRADU NOVO DRVO

eliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da povodom velikog uspeha prelepe porodične avanture "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" (FROZEN 2) u petak 20. decembra u 13 časova sadimo jedno posebno drvo! Možda i najlepše stablo na svetu, kanadski javor, krasiće plato ispred UŠĆE Shopping centera i podsećati nas na vrednosti koje neguje najnoviji animirani film iz studija Dizni: lepotu ljubavi, porodičnu toplinu i snažno prijateljstvo koje prevazilazi sve prepreke i otapa zaleđena srca.



Film "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" do sada je pogledalo preko 160 000 gledalaca, i svi oduševljeno prepričavaju utiske iz bioskopa.
Zbog toga smo želeli da im se, zajedno sa saradnicima iz bioskopa Cineplexx Ušće Shopping center zahvalimo na toplini koju su nam pružili i darujemo glavnom gradu večiti poklon.

O FILMU: Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

Ukoliko već niste, film "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2"možete pogledati u svom omiljenom bioskopu, u 2D ili 3D verziji, sinhronizovano ili titlovano.

Sinhronizovani trejler pogledajte putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=30rNn44-dhc
Titlovani trejler pogledajte putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=NzZKKqbxrVs

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...