•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

PORODIČNA AVANTURA "PARK ČUDESA" OD 18. APRILA U BIOSKOPIMA

PORODIČNA AVANTURA, SINHRONIZOVANA NA SRPSKI JEZIK, "PARK ČUDESA" (WONDER PARK)
U NAŠE BIOSKOPE STIŽE U ČETVRTAK 18. APRILA.

Svečana premijera neponovljive animirane avanture o devojčici Džun i njenim najboljim drugarima, simpatičnim životinjicama, "PARK ČUDESA" održana je u subotu 13. aprila u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Ceo bioskop tog dana bio je kao i sam film, šaren, veseo i pun smeha i pozitivne atmosfere. Najmlađi posetioci sa velikim nestrpljenjem očekivali su početak projekcije i slikali se glumcima koji su svoje glasove pozajmili šarmantnim likovima.


"PARK ČUDESA" će vas nasmejati, raznežiti i probuditi u vama najnežnije emocije i najvrcaviju maštu! Ne propustite priliku da svojim mališanima i sebi priuštite nezaboravno bioskopsko iskustvo u nekom od bioskopa: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture Čačak, Leskovački kulturni centar, Dom kulture Pirot, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Mladenovac, Kulturni centar Novi Pazar, Kulturni centar Vrbas, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić) i putem mobilne opreme.



“PARK ČUDESA”
je uzbudljiva priča o osmogodišnjoj devojčici Džun, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park, a otkriće da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti, svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima. Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mesto gde posetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gde žive zanimljivi i šareni likovi i gde su neponovljive atrakcije. Sve to ćete naći samo u “PARKU ČUDESA”.

Od četvrtka, 18. aprila, film će biti na redovnom repertoaru svih bioskopa.
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...