•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

PETAR PAN I MAGIČNA KNJIGA NEDOĐIJE NAJGLEDANIJI CRTANI FILM TOKOM PRAZNIKA

Više od 10.000 gledalaca za prvih sedam dana prikazivanja u bioskopima.

Novu dugometražnu avanturu omiljenog večitog dečaka Petra Pana pod nazivom Petar Pan i Magična knjiga Nedođije za prvih sedam dana prikazivanja u bioskopima pogledalo je više od 10.000 mališana sa roditeljima. Sinhronizovani crtani film koji prati poznate junake ove bajke je ujedno i najgledaniji crtani film u bioskopima tokom novogodišnjih praznika.

Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. U ovoj avanturi pratimo Petra Pana i njegove drugare Vendi, Džona, Majkla i Zvončicu koji se se još jednom udružili kako bi spasili Nedođiju od zlog Kapetana Kuke. Družina će morati da pronađe način da spasi njihov magični dom i da vrate Čarobnu knjigu Nedođije tamo gde pripada.

U sinhonizaciji je učestvovala velika ekipa glumaca predvođena Đorđem Stojkovićem (Vojna akademija) koji je dao glas upravo Petru Panu, uzMilana Gromilića u ulozi Kapetana Kuke i Jelenu Gavrilović u ulozi vile Zvončice. Miroljub Turalija je u ulozi pomoćnika Smija, Anja Mit u ulozi Vendi, Nikola Šurbanović u ulozi novog lika Zlirona, a Dragan Vujić Vujke u ulozi Plavobradog. Džon i Majkl su talentovani mladi glumci Dimitrije Nikolić i Sava Stanisavljević. U ostalim ulogama indijanaca, gusara, izgubljenih dečaka, Čumbasa, sirena slušamo Ljubišu Dinčića, Zdravka Savića, Dušicu Novaković, Jelenu i Teodoru Radović i decu glumce Milana Jevđenijevića, Andreja Filipovića i Sergeja i Isidora Čolovića. Reditelj sinhronizacije je Dušica Novaković.

Songove u ovom animiranom dečijem filmu otpevali su Jelena Gavrilović, Dušica Novaković, Marko Marković, Nikola Šurbanović i Dragan Vujić Vujke.

Podeli:



Preporucujemo