•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Odvažnim stajlingom ostavila bez teksta

Slavna američka glumica Skarlet Johanson (34) možda jedno vreme nije bila mnogo prisutna na crvenim tepisima i u medijima, ali čini se da će se to odsad i te kako promeniti.

Reklo bi se da je šarmantna i seksepilna plavokosa glumica i više nego spremna za to, pogotovo ako se može suditi po odvažnom autfitu u kom se pojavila na premijeri svog novog filma u Londonu..

Glumica je mnoge ostavila bez teksta, posebno dekolteom koji bi rijetko koja glumica imala hrabrosti da ovako pokaže. Potvrdila je da je zanosna, prelepa i hrabra, a tako i svet često etiketira ovu poznatu glumicu.

U Londonu, gde je održana još jedna u nizu premijera, glumica je samo jednim "potezom" osigurala da privuče sve poglede, iako je na crveni tepih stigla u sakou i pantalonama. Ali sve samo ne u običnom sakou i pantalonama.

Reč je o zaista hrabrom dizajnu koji potpisuje slavni Tom Ford, a iako smo u poslednje vreme navikli na žene u odelima, ovakav posebno hrabar dizajn dosad nismo imali prilike da vidimo.

Slavna glumica ga je pokazala u punom sjaju, sa asimetričnim rukavima koji su dodatno istakli neobično otkriven dekolte u možda najhrabrijem izdanju u kakvom javnost dosad nije imala prilike da je vidi.

Podeli:



Preporucujemo