•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Od 29. marta na redovnom repertoaru naših bioskopa nalazi se film “Gnev Titana 3D”

U filmu Džonatana Libesmana glavne uloge tumače Sem Vortington, Reif Fajns, Lijam Nison i Deni Haston. Sem Vortington (“Avatar”, “Terminator: Spasenje”, “Čovek na ivici”) i u ovom filmu tumači glavnu ulogu, poluboga Perseja. Kako bi pomogao bogovima da vrate moć i spasao čovečanstvo, Persej će morati da se suoči sa demonima podzemnog sveta! Čudovišta koja će ga izazvati su Himera, Makai, Kiklpoi, Minotaur i sam Hronos. Na koji način se Persej suočio sa njima i kako su ih doživeli i predstavili stvaraoci filma “Gnev Titana 3D” pogledajte putem linkova:

Zahvaljujemo se Tuck Vision - u

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...