•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen trejler za posljednji nastavak filma Star Wars

Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker je nadolazeći film u sklopu Trilogije nastavaka kultnog Star Warsa čija se premijera očekuje oko Božića ove godine.

Episode IX bi trebalo da bude poslednji deo Trilogije nastavaka koju čini sa filmovima The Force Awakens i The Last Jedi. Trilogija nastavaka je treći i poslednji set Star Wars filmova, a druga dva seta su Originalna trilogija i Trilogija prethodnika.

Kako stvari stoje, ovo bi trebalo da bude i poslednji film celokupne Skywalker sage od ukupno devet igranih filmova.

Film, odnosno scenario i režiju, potpisuje J. J. Abrams, dok uloge tumače Dajzi Ridli, Adam Drajver, Džon Bojega, Oskar Isak, Lupita Njongo, Domhnal Glison, Keli Meri Tran i drugi.

Radnja filma nije poznata, ali je znano da se odvija godinu posle događaja iz filma "The Last Jedi".

Podeli:



Preporucujemo