•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen trejler za "House of Gucci"

Izašao je trejler za House of Gucci, a strani mediji i korisnici društvenih mreža ne prestaju komentarisati izgled Džareda Leta koji je u filmu neprepoznatljiv.

Jared u filmu glumi Paola Guccija koji je svojevremeno bio potpredsednik kompanije Gucci.

Film Ridleyja Scotta za koji mnogi predviđaju da će biti jedan od najvećih filmskih hitova ove godine zasnovan je na istinitoj priči o Patriziji Reggiani, koja je osuđena za organizovanje ubistva njenog bivšeg supruga i bivšeg lidera modne kuće Gucci, Maurizija Guccija.

Patriziju glumi Lady Gaga, a Maurizija Adam Driver.

"Lady Gaga u House of Gucci. Ovo je istorija", "Svet nije spreman za ovo", "Gaga će dominirati sledećom sezonom dodele filmskih nagrada", pišu tviteraši nakon pogledanog trejlera.

Podeli:



Preporucujemo