•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen trejler dokumentarca o Pavarotiju

Kompanija CBS Films objavila je trejler dokumentarnog filma "Pavaroti" o operskom pevaču Lučijanu Pavarotiju, koji je režirao oskarovac Ron Hauard, a koji u bioskope stiže 7. juna.

Film donosi intiman pogled na život, rad i delo italijanske pevačke ikone koja je operu približila širokoj svetskoj publici, a kreirao ga je tim koji stoji iza hvaljenog filma "The Beatles: Eight Days A Week – The Touring Years".

Dokumentarni film "Pavaroti" prikazace snimke Pavarotijevih istorijskih nastupa, intervjua, ali i snimaka iz privatne arhive koji nikada ranije nisu javno prikazani.

Između ostalog će prikazati kolekciju studijskih i lajv snimaka, među kojima je i izvođenje "Mis Sarajevo" s humanitarnog koncerta "Pavarotti & Friends Together for the Children of Bosnia".

Za potrebe ovog filma o Pavarotiju su govorili njegovi bliski saradnici i prijatelji, među kojima su Hoze Kareras, Plasido Domingo i Bono Voks.

Podeli:



Preporucujemo