•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen trailer za šesti nastavak filma Vrisak

Film "Vrisak" dobio je šesti nastavak i uskoro će početi da se prikazuje u bioskopima. Ovaj nastavak, kako se navodi na Tviteru, razlikuje se od prethodnih nastavaka filma.

U filmu glume Džena Ortega, Melisa Barera i Kortni Koks, koje se sele u Njujork, gde žive njihovi prijatelji, koji su pobegli iz grada Vudsboroa, a sada ih ponovo proganja novi „Ghostface”. Mediji su podelili pogled na film uključujući povratak Hejdena Panetiera, koji je glumio Kirbija Rida u četvrtom delu filma „Vrisak”.

„Na vrhu filma vidimo kako moj lik Tara izbegava svoju traumu i očajnički pokušava da povrati svoje tinejdžersko iskustvo i postane normalna studentkinja“, rekla je mlada glumica Džena Ortega.

Veliki delovi radnje se drže u tajnosti, ali glumci su zadirkivali da se radnja novog filma dešava nedugo nakon što je prethodni završen, sa likovima koji očajnički žele novi početak. Hteli su da ovaj nastavak snime odmah posle petog kako bi se bolje videla „trauma” koju su likovi doživeli u prošlom nastavku.

Kao što je uobičajeno kod franšize „Scream“, novi unos je savršena prilika da se uvedu novi likovi, uključujući glumce Samaru Viving i Dermota Malrunija, čije uloge tek treba da budu otkrivene.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu