•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen trailer za nagrađivanu dramu 'Monsters and Men'

Objavljen je prvi trailer za dramu "Monsters and Men" koja je osvojila publiku na ovogodišnjem Sundance Film Festivalu. Nagrađeno delo reditelja i scenariste Reinalda Marcusa Greena možemo očekivati na biokopskim platnima krajem leta.

"Monsters and Men" je film koji se bavi posledicama policijske pucnjave na ulicama u kojoj je stradao mladi Afroamerikanac.

Radnja filma vrti se oko tri glavna lika - mladića koji je snimio celi događaj, policajca Afroamerikanca koji ima krizu identiteta i perspektivnog sportiste koji se nakon incienta odlučio više angažovati u javnosti.

U ovoj odličnoj drami glavne uloge tumače John David Washington, Anthony Ramos i Kelvin Harrison.

Prema mišljenju kritičara, Green je uspeo da snimi zanimljivu priču koja će čuvati pažnju publike do zadnje sekunde.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...