•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen trailer filma "Jan": Priča o ljubavi u svim njenim oblicima

Nakon što je sniman u Sarajevu početkom prošlog meseca, ekipa filma je prošle nedelje završila i montažu filma. Scenario i režiju potpisuje Kenan Musić, koji je ujedno i producent filma. Montažer filma i DOP je Mario Ilić dok je dizajn zvuka radio Muhamed Bajramović. Kolorista filma je Boris Andrejević.

U glavnim ulogama filma su Maksim Jovanović i Ammar Fazlagić iz OFF Talents programa, a Arma Tanović i Mehmed Porča u ulogama roditelja lika Jan. U ostalim ulogama pojavljuju se mlade sarajevske glumice Hana Zrn i Margarita Mladinić, ali i naturščići Zan Mujkić, Nejla Podžić, Harun Kurić i drugi.

"Jan" je film o prijateljstvu i ljubavi, u trenutku i u životu kada su impulsi i promene neodoljivi. Ovo je film koji traga za mestom gde nema potrebe za etiketiranjem nagona te film koji izaziva prepoznavanje ljubavi u svim njenim oblicima. U filmu pratimo protagonistu koji pokušava da sluša svoj unutrašnji glas, uplašen da ne pogreši, da uništi ono što mu je najvrjednije - prijateljstvo, pitajući se da li ga njegova želja vodi u pogrešnom smeru i da li će biti odbačen.

Plan je da film živi svoj festivalski život do meseca avgusta iduće godine, nakon čega će biti dostupan na nekoj od online video on demand platformi, što je krajnji cilj produkcije i distributera.

"Jan" je nastao u sklopu OFF Pro projekta, razvojno produkcijskog programa Omladinskog Film Festivala Sarajevo. Plan OFF Pro programa je da u 2023. godini producira tri nova kratka filma te započne snimanje prve sezone serije "Jan" od osam epizoda.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu