•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen tizer filma "Respect" posvećen životu Arete Frenklin

Film Respect je biografsko ostvarenje koje prati uspon Arete Frenklin do muzičke ikone kakvom je pamtimo danas. Reditelj je glavnu ulogu poverio pevačici i glumici Dženifer Hadson, a prema reakcijama publike nakon odgledanog prvog trejlera, napravio je odličan izbor.

Reč je o veoma uverljivoj izvedbi. Prvi trejler prikazan je u nedelju tokom ceremonije BET Awards u Los Anđelesu, koja se usled dobro poznatnih okolnosti održala u nešto izmenjenom obliku. Gledaoci su veoma lepo odreagovali na transformaciju Dženifer Hadson, kao i na taktove čuvene numere Respect, koja je poslužila kao naslov filma.

Pored sjajne glumice, koja je dobitnica Oskara, u ovom ostvarenju zaigrali su i Meri Džej Blajdž, u ulozi pevačice Dine Vošington, zatim Forest Vitaker i Odra Mekdonald, kao roditelji Arete Frenklin, te Marlon Vejans, kao njen prvi muž i Mark Maron, kao muzički novinar Džeri Veksler. Za režiju filma zadužena je Lisl Tomi, poznata po naslovima Insecure, Jessica Jones, The Walking Dead i Queen Sugar. Sa druge strane, scenario je napisala Trejsi Skot Vilson.

Kraljica soula, kako su je zvali, i aktivistkinja za ljudska prava Areta Frenklin preminula je 2018. godine u Detroitu, u 76. godini, usled opake bolesti. Prema trenutnim informacijama, film, koji prati njen život od nastupa u dečijem horu do muzičke slave, premijerno će biti prikazan u decembru.

Podeli:



Preporucujemo