•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen prvi trejler za drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom"

​Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, tokom prethodnih meseci uigrana ekipa, sa autorom i rediteljem Draganom Bjelorlićem na čelu, snimala je nastavak popularne serije "Senke nad Balkanom".

Pred nama je prvi trejler koji ne samo da nam predstavlja nove likove, već i naslućuje da će "Senke 2" biti još misterioznije.

Glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović) se ponovo nalaze u srcu misterije koja može promeniti sudbinu Evrope. Međunarodne zavere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko ratovi, dekadencija u osvit katastrofe, istorijska je pozadina uzbudljive potrage za rešenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd 1934. godine.

Još ambicioznija u prikazu skrivene istorije Balkana, ova sezona će dati spektakularnu mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnjavih ulica Jatagan male, pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti.

Epski zamah, uzbudljiva akcija, živopisni novi i stari likovi učiniće da druga sezona "Senki nad Balkanom" ode korak dalje u podizanju standarda domaćeg igranog programa.

I u drugoj sezoni, uživaćemo u rolama koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Nataši Ninković, Leoni Paraminski, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

Kreator i reditelj serije je Dragan Bjelogrlić, muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko, a emitovanje je planirano na jesen 2019.

Website:rs.n1info.com
Podeli:



Preporucujemo