•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen prvi teaser za novu sezonu serije "Seks i grad"

Već je potvrđeno da će američka serija "Seks i grad" dobiti još jednu sezonu, a produkcija je uz predstavljanje teasera odlučila otkriti još nekoliko detalja o novim epizodama.

Kao što je to već ranije rečeno, u novim epizodama pojaviće se Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis. Producenti su otkrili kako nova sezona donosi 10 novih epizoda, a svaka će trajati po pola sata.

Novo razdoblje je nazvano "And just like that...", a glumice su na svojim društvenim mrežama već podelile kratku najavu za nove epizode. Jessica Parker je uz video kratko napisala: "Nisam mogla a da se ne zapitam, gde li su sada?".

Iz produkcije su najavili da će ova sezona pratiti život tri 50-godišnje žene u New Yorku, odnosno njihove veze, prijateljstva, karijere...

Podsetimo, serija "Seks i grad" premijerno je prikazana 1998. godine. Imala je šest sezona koje su se prikazivale do 2004. godine. Nakon toga su snimljena dva filma "Seks i grad" i "Seks i grad 2", kao i kratka serija koja prikazuje mladu Carrie (Sarah Jessica Parker) "The Carrie Diaries".

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....