•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen novi 'Twin Peaks' teaser

Iščekivanje novih epizoda kultne serije Twin Peaks postaje sve mukotrpnije što se 2017. godina približava, a kreatori definitivno ne olakšavaju čekanje skrivajući sve detalje serije. Ipak, pripremili su za obožavatelje malu poslasticu u obliku novog teaser trailera.

Iako u novom teaseru nećete videti snimke novog materijala iz serije, kratki jednominutni video zasigurno će vas ponovno uljuljkati u čudnovatu atmosferu ove kultne serije.

Glavni akter kratkog video isečka je kompozitor Angelo Badalamenti, dugogodišnji muzički saradnik reditelja Davida Lyncha. Za prepoznatljivu muziku "Twin Peaksa" zaslužan je upravo Angelo Badalamenti, a njegova muzička tema iz originalne serije nagrađena je Grammyjem 1990. godine. Badalamenti se vraća i u novoj sezoni za koju će komponovati muziku.

Seriju, smeštenu 25 godina nakon što je završila poslednja priča, u potpunosti će režirati David Lynch prema scenariju koga je pripremio u saradnji sa Markom Frostom.

Uz povratak glumaca Kylea MacLachlana, Sheryl Lee i Dane Ashbrook, opsežna lista novih glumaca uključuje i Naomi Watts, Toma Sizemorea, Jessicu Szohr, Amandu Seyfried, Matthewa Lillarda, Balthazara Gettyja, Hailey Gates, Erniea Hudsona, Ashley Judd i Davida Koechnera, te muzičare Eddieja Veddera i Trenta Reznora.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...