•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

OTVOREN 6. DOK’N’RITAM FESTIVAL U DOMU KULTURE STUDENTSKI GRAD

Večeras je u Domu kulture „Studentski grad“ otvoren 6. Dokn’Ritam festival pod nazivom ŠesTO čulo.
Festivalski repertoar, počeo je programskom celinom NOTABUK, gde je promovisana knjiga KAKO SE KREM ISTOPIO, Vladana Stanojevića.
U takmičarskom programu su prikazani filmovi: I AM WHAT I AM-The story of Gypsy mafia, TEŠKI HOR, BEOGRADSKI MINIMALISTI, i dve svetske premijere: ZA SVE STE VI KRIVE, Tamare Tasić i ROCK BOZON, Bernadina Modrića.

Svečano otvaranje započelo je obraćanjem direktora Doma kulture „Studentski grad“, Borisa Postovnika. O temi i značaju ovogodišnjeg festivala Dok
n’Ritam, govorila je Sandra Rančić, umetnička direktorka festivala, a zatim je Branka glavonjić, autorka jedine muzičke televizijske rokenrol emisije „Bunt“, proglasila festival otvorenim.
Prikazan je spot sa specijalnom posvetom preminulim muzičarima, Nebeski potpourri 20/21, Dušana Vesića. U nastavku, publika je pogledala film otvaranja : NEKAD SU BILI BRAĆA: ROBI ROBERTSON I THE BAND.

Podeli:



Preporucujemo