•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

OD 04. OKTOBRA BIOSKOPI ĆE SE ORITI OD SMEHA UZ KOMEDIJU "VEČERNJA ŠKOLA"

POPULARNI KOMIČAR, KEVIN HART, VRATIĆE VAS U ŠKOLSKE KLUPE I ZASMEJATI DO SUZA U SVOM NOVOM FILMU "VEČERNJA ŠKOLA" (NIGHT SCHOOL)



Jesenje večeri najbolje je provesti u omiljenom bioskopu, uz dobro društvo, grickalice i film prepun smeha, koji garantuje dobro raspoloženje. Pozovite svoje školske drugove i zajedno se podsetite fora, doživljaja i profesora iz srednje škole.

Urnebesna komedija "VEČERNJA ŠKOLA" u kojoj je poznati komičar Kevin Hart u ulozi glavnog glumca i producenta, od 04. oktobra naći će se na redovnom reperotaru bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank dvorana, Arena (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

U ovoj ludoj komediji pratimo priču o grupi “neprilagođenih”starijih ljudi koji su primorani da završe svoje srednjoškolsko obrazovanje, kako bi mogli da nastave sa svojim životima. Urnebesne situacije u kojima će se zateći vratiće svakog gledaoca u svoje tinejdžerske dane.
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...