•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

OBJAVLJEN PRVI TREJLER ANIMIRANOG FILMA „NEPOPRAVLJIVI RON“

Iz kuhinje 20th Century Studio izlazi sinhronizovani animirani film „NEPORPAVLJIVI RON“ (Ron’s Gone Wrong). To je priča o savremenom prijateljstvu između stidljivog i povučenog dečaka Barnija i njegovog neobičnog, pričljivog i razigranog prijatelja robota Rona.

Jedanaestogodišnji dečak shvata da se njegov prijatelj robot pokvario, pokušavajući da mu pomogne otkriva svet u kome roboti, koji hodaju i govore, mogu da budu deci i dobri prijatelji. Priča prati avanture koje prevazilaze sve predrasude i dokazuju da konekcija koju dečak ima sa uređajem može biti istinsko prijateljstvo.

Producentkinje filma Sara Smit (Sarah Smith) i Džuli Lokart (Julie Lockhart) naglasile su da „Priča nije mogla da dođe u bolji čas. Onlajn veze dominiraju analognim prijateljstvima. Svi četujemo, lajkujemo, postujemo, a Barni i Ron nas zajedničkim iskustvima podsećaju na sve lepote i čari odrastanja“.

Pored pomenute Sare Smit, koja je producentkinja i scenaristkinja predstojeće animirane avanture, važna uloga je pripala i Pixar veteranu Žanu Filipu Vajnu koji je bio deo autorske ekipe popularne animacije "Automobili 3", a sada se našao u ulozi režisera ove moderne priče o prijateljstvu. Na scenariju je još radio i Piter Bejnham poznat po komedijama „Borat: Kulturno uzdizanje u Americi za pravljenje koristi slavne nacije Kazahstana“ i „Borat: Naknadni film“.

Muziku za film radio je višenagrađivani kompozitor Henri Prajs Džekman (Henry Pryce Jackman), koji je do sada snimio muziku za Diznijeve animacije „Vini Pu“, „Veliki heroj 6“, kao i za Marvelove igrane filmove „Kapetan Amerika: Zimski vojnik“ i „Kapetan Amerika: Građanski rat“.

Podeli:



Preporucujemo