•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

OASIS na velikom platnu Cineplexx bioskopa

Dugoočekivani dokumentarni film ,,Oasis Knebworth 1996“ biće prikazan u bioskopima širom sveta, a u Srbiji u Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Cineplexx Niš bioskopima 23. septembra od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Ovaj dokumentarni film slavi poseban odnos između benda Oasis i njihove publike. Film je ispričan kroz poglede obožavaoca i izgrađen na temelju opsežnih i nikada ranije viđenih arhivskih koncerata i snimaka u pozadini, sa dodatnim intervjuima sa bendom i organizatorima koncerata.

Izlazeći iz ’80 -ih, raspoloženje nacije se menjalo. Ponovni kulturni preporod u umetnosti i kulturi doveo je do hladne Britanije. U svom meteorskom usponu, Oasis je predstavio novi optimizam. Dve kratke godine bile su potrebne da od benda sa imanja u Mančesteru postanu jedan od najvećih bendova na svetu.

Čuveni koncerti benda Oasis 11. i 12. avgusta 1996. godine, rasprodati su za manje od jednog dana, a 250.000 njihovih obožavaoca okupilo se u Knebworth Parku kako bi uživali u muzici benda. Koncerti u Knebvorth parku bili su vrhunac uspeha benda ,,Osasis“ i simbol udruživanja jedne generacije.

Od pesama „Columbia“ i „Ackuiesce“, preko „Champagne Supernova“, „Don't Look Back In Anger“, „Live Forever“ , bend je trijumfalno izveo i čuvenu pesmu ,,Beatles-a“ „I Am The Walrus“, koja je bila prva pesma iz 1990 -ih koja je prešla milijardu pregleda na aplikaciji Spotify.

Film se nalazi u produkciji Black Dog Filmsfor Kosmic Kite Ltd., a Noel Gallagher i Liam Gallagher našli su se kao izvršni producenti.

Projekcije filma će biti prikazane u Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Cineplexx NIŠ bioskopu 23. septembra od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem CineplexxRS aplikacije.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu