•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nyqvist-ova ćerka u američkoj verziji filma

Michael Nyqvist, zvezda originalnog filma "Muškarci koji mrze žene", iznenadio se kada je saznao da je njegova kći sasvim slučajno dobila malu ulogu u novoj, američkoj verziji filma.

Glumac je u poznatom švedskom filmskom serijalu glumio u glavnoj ulozi zajedno s Noomi Rapace i učinio slavnim lik novinara Mikaela Blomkvista. Filmovi su snimljeni prema romanima pokojnog Stiega Larssona, a u američkoj verziji prvog filma glavnu ulogu glumi Daniel Craig.

Nyqvistova 21-godišnja kći Ellen, koja studira u Los Angelesu, nedavno se našla usred filmskog seta jer su producenti odlučili neke scene za film da snime u kafiću u kome ona povremeno radi.

Dobila je malu ulogu u kojoj Craiga, aktuelnog i Jamesa Bonda, poslužuje kafom i njen otac kaže da se to dogodilo potpuno slučajno.

Michael Nyqvist je novinaru Associated Pressa rekao da je njegova kći za vreme snimanja Danielu Craigu otkrila ko je, rekavši mu "Znate li ko je moj otac?".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...