•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi film o Betmenu u bioskopima u oktobru 2025. godine

Džejms Gan će odabrati novog glumca za Betmena u svom glavnom filmu DC Extended Universea pod nazivom “The Brave and the Bold”, koji će se fokusirati na priču o Betmenu i Robinu, a prema Ganovim rečima “Betmen II” će stići u bioskope 3. oktobra 2025. godine, piše Variety.

Reditelj Met Rivs nedavno je razgovarao sa Džejmsom Ganom kako bi utvrdio da li se njihovi narativi poklapaju.

“Zapravo bismo morali da se sastanemo u sledećih nekoliko nedelja kako bismo razgovarali o svemu. Pazite, uzbuđen sam što ću čuti šta će učiniti. BatVerse, kao što su rekli Džejms i Piter Safran, neka je posebna stvar koju nam dopuštaju”, rekao je za Collider.

Gan je potvrdio sve DC filmove koji će tek biti objavljeni – Shazam! Fury Of The Gods, The Flash, Blue Beetle i Aquaman and The Lost Kingdom.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...