•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi film Vudija Alena otvara festival u San Sebastianu

Nova romantična komedija Vudija Alena "Rifkin’s Festival" otvoriće Međunarodni filmski festival u San Sebastianu u septembru, a to će takođe biti njegova međunarodna premijera, saopštili su organizatori.

Film je snimljen prošlog leta u i oko San Sebastiana, mondenskog letovališta na severu Španije, a u središtu priče je američki par koji dolazi na filmski festival i obuzima ga maštanje o filmu i šarm i lepota Španije.

Do zapleta dolazi kada se žena upusti u aferu s briljantnim francuskim rediteljem, a muškarac se zaljubi u prekrasnu Špankinju koja živi u tom baskijskom gradu.

Film, u kojem glume austrijski glumac Christoph Waltz i američka glumica Gina Gershon, zadnji je projekat u filmskoj ljubavnoj vezi 84-godišnjeg američkog reditelja s evropskim gradovima.

U njemu takođe glume francuski glumac Louis Garrel i španski glumci Elena Anaya i Sergi Lopez.

Uprkos nesigurnosti zbog pandemije koronavirusa, filmski festival u Španiji trebao bi se održati kao što je planirano od 18. do 25. septembra.

Podeli:



Preporucujemo