•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi bioskop Cine Grand MCF od četvrtka, 22. aprila u tržnom centru Delta Planet

Najlepši bioskop u gradu, Cine Grand MCF, biće otvoren u četvrtak, 22. aprila, u tržnom centru Delta Planet. Tim povodom, za sve ljubitelje filmskih ostvarenja, bioskop Cine Grand je spremio posebnu akciju. Naime, posetioci bioskopa Cine Grand Delta Planet će uz svaku kupljenu ulaznicu, drugu ulaznicu za film dobiti na poklon. Ova akcija povodom otvaranja će trajati dva dana, odnosno 22. i 23. aprila i važiće za sve filmove koji su tog dana na repertoaru.
Cine Grand MCF

Najlepši bioskop u gradu!

Novi bioskop Cine Grand MCF od četvrtka, 22. aprila, u tržnom centru Delta Planet

Akcija povodom otvaranja – uz svaku kupljenu ulaznicu, druga ulaznica na poklon!

Cine Grand MCF
Diznijeva animirana avantura Raja i poslednji zmaj, inspirativna priča Duša, razigrani film Tom i Džeri, svi sinhronizovani na srpski jezik, oduševiće najmlađe posetioce.
Blokbaster Godzila protiv Konga i Mortal Kombat su akcije koje se moraju pogledati na velikom platnu, a ljubitelji drame i trilera će uživati u novom filmu Niko ili u ruskom ostvarenju Superdeep.
Na repertoaru je i domaći triler Jedini izlaz, sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, koji je oduševio bioskopsku publiku u celom regionu.
Celokupan repertoar, sa terminima prikazivanja, uskoro će biti dostupan na sajtu bioskopa Cine Grand.

O bioskopu Cine Grand Delta Planet

Bioskop Cine Grand u tržnom centru Dellta Planet ima pet pažljivo dizajniranih sala, sa preko 700 fotelja, koje će posetiocima pružiti maksimalnu udobnost. Sva platna u bioskopu su vrhunskog kvaliteta, te ova platna, zajedno sa NEC laserskim projektorima, garantuju kristalno jasnu sliku. Ozvučenje dolazi iz Dolby laboratorije i važi za ozvučenje poslednje generacije.

Posebno se izdvaja sala 1, koja nosi naziv Experience.

Experience sala, odnosno sala 1, ima najveće platno u bioskopu, visokog kvaliteta, NEC laserski projektor, kao i posebno ozvučenje pojačanih performansi, koje proizvodi čist i jasan zvuk. .
U Experience sali su postavljene dugo birane kožne fotelje, sa podesivim naslonima za leđa i noge, koje će gostima pružiti udobnost na koju nisu navikli u bioskopu. Dok su poslednji redovi rezervisani za takozvana “ljubavna sedišta”.
Ono što Experience salu čini posebnom, u odnosu na sve ostale sale u bioskopu, je i jedinstven dizajn, koji se mora videti i doživeti. Na zidovima, plafonu i podu sale ispisane su posebne inspirativne poruke Morzeovom azbukom.
Zbog svih ovih karakteristika, sinomnim za Cine Grand Experience je nezaborano iskustvo.

Inspiraciju za dizajn ostalih sala, tim arhitekata je našao u prirodi i matematici, pa su tako nastale sale Pahulja, Mačka, Ljubav i Pčela. Ideja dizajna sala je da kroz jednostavne geometrijske oblike prikaže i ilustruje delove sveta, odnosno prirode koja nas okružuje.

Sala 2 nosi naziv Pahulja, a u osnovi glavnog elementa ove sale je krug, koji nema početak, nema kraj, nema uglove, nema stranice. Baš zato su ljudi u njemu oduvek videli simbol jedinstva.
Ova sala ima 99 mesta, a isto toliko fotelja ima i sala 3, koja nosi naziv Mačka.
Cine Grand MCF
Sala 4 i sala 5, odnosno sala Ljubav i sala Pčela, su većeg kapaciteta.
Sala Ljubav ima 144 mesta, NEC laserski projektor i svojim dizajnom će najviše odgovarati mlađim posetiocima.
Cine Grand MCFSala Pčela je druga po veličini sala u bioskopu Cine Grand Delta Planet i ima 158 mesta. Ono što ovu salu čini posebnom je i Dolby ATMOS ozvučenje, koje će publici pružiti moćan i jasan zvuk, i staviti je u središte filma.
Svim svojim posetiocima, bioskop Cine Grand nudi razrađen i posebno dizajniran loyalty program, koji je namenjen svim generacijama. U bioskopu će biti zastupljen i premium brend The Kokice kokice kakve do sada niste probali. Ovaj brend će imati i svoju takozvanu pop up prodavnicu u samom bioskopu. Takođe, bioskop poseduje i poseban prostor za proslavu rođendana, čime se svrstava u red objekata za celu porodicu.

Bioskop Cine Grand teži da prikazivanje filmova i celokupnu bioskopsku industriju podigne na viši nivo, te je u izgradnji bioskopa, pored izbora najmodernije tehničke opreme, posebna pažnja posvećena enterijeru i eksterijeru, kao i želji da se svim posetiocima pruži maksimalna udobnost i komoditet.Otvaranje bioskopa, kao i projekcije filmova, će biti organizovani uz poštovanje svih preventivnih mera koje je propisala Vlada Republike Srbije, a koje se odnose na smanjenje rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...