•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi Transformers film tek juna 2022. godine

Paramount je odredio kao datum izlaska novog Transformers filma jun 2022. godine. Trenutno Paramount ima u razvoju dva različita Transformers filma, a nejasno je koji od njih će dobiti novi datum izlaska. Moguće je da Paramount tek treba da odluči koji će projekat krenuti u produkciju, a u međuvremenu žele da se obezbede za nadolazeći datum za koji god film da odaberu. U poslednje vreme datumi objavlјivanja pomeraju se kao odgovor na pandemiju COVID-19 i verovatno je u najvećem interesu Paramount-a da zatraže datum koji žele sada pre nego što neki drugi film bude odložen i preuzme ga.

Nakon katastrofalnog Transformers: The Last Knight i umerenog uspeha Bumblebee-a, Paramount je ponovo stavio u razmatranje budućnost franšize Transformers-a. Ovo je uklјučivalo razvoj dva različita filma o Transformers-ima koji će predstavlјati sledeći nastavak franšize. Jedan je, navodno, praćenje filma iz 2018. - Bumblebee-a, dok je drugi spinoff zasnovan na seriji Transformers, Beast Wars. James Vanderbilt (Zodijak, Murder Mystery) piše scenario za najavljeni Beast Wars film, a Joby Harold (King Arthur: Legend of the Sword, Army of the Dead) radi na scenariju postavlјenom u Bumblebee univerzumu.

Pre roka, Paramount je sada izabrao datum za njegov novi film Transformers - 24. jun 2022. Ništa osim datuma nije otkriveno kao i ovog puta, pa ostaje nepoznato samo koji Transformers film uzima taj datum. Ipak, vesti ukazuju na više informacija o ovim u razvoju Transformers filmovima koje mogu uskoro da budu otkrivene.

Predviđanje koga od dva scenarija Paramount planira da napravi u njegovom sledećem Transformers filmu je teško jer oba poseduju kvalitete koji ih čine pravim izborom. Objavljivanje još jednog filma postavlјenog u istom univerzumu kao i Bumblebee, bilo kao direktan nastavak ili kao drugi samostalni rad, nadograđuje uspeh filma 2018. godine. Pored toga, kraj Bumblebee-a jasno postavlјa mesto gde bi nastavak mogao da ide, uz Optimus Prime-a koji se vraća sa još Autobota na putu.

Film Beast Wars, međutim, ima potencijal da se upusti u sličnu nostalgiju koja je prva podstakla uspeh filmova na kojima je radio Michael Bay a da su o Transformersima. Za one odrasle koji su kao deca odrastali devedesetih godina prošlog veka, bitke između Maximals-a i Predacons-a pamtiće od subotnjih jutara, a ne Autobots-a i Decepticons-a. A s obzirom da je prošlo više od jedne decenije otkako je Paramount realizovao njegovu prvu akcija uživo adaptaciju tokom popularne linije crtanih filmova i igračaka iz 1980-ih, sada je savršeno vreme da se krene u prilagođavanje Transformers-a koji su bili napravlјeni za tu sledeću generaciju.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...