•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi G.I. Joe film je već u izradi kao nastavak posle Snake Eyes filma

Još jedan film o G.I. Joe-u je u razvoju u Paramount-u, koji će poslužiti kao nastavak na nadolazeći Snake Eyes: G.I. Joe Origins reboot. Prošlo je više od jedne decenije od prvog filma zasnovanog na Hasbro-ovim popularnim hit junacima, ali kompanija za proizvodnju igračaka i Paramount i dalјe rade zajedno kako bi G.I. Joe dostigao nove visine. Prva dva filma sa G.I. Joe-om su se pokazali dovolјno dobro u blagajnama, ali nisu bili kritički prihvaćeni. Sa više od 675 miliona dolara raspoređenih između ova dva filma, Paramount i Hasbro su sada fokusirani na stvaranje široke franšize oko Joe-a.

Novi pravac za G.I. Joe franšize trebalo bi da bude krajem ove godine. Paramount planira Snake Eyes Origin film za jesenje izdanje, a film, u kome glumi Henry Golding kao omilјeni tihi ubica kod obožavatelјa, tek treba da bude odložen zbog corona virusa. Snimanje je završeno krajem februara ove godine, tako da će Snake Eyes moći da završi postprodukciju bez ikakvih odlaganja. Pre nego što Paramount i Hasbro dobiju priliku da vide kako je film primlјen, već kreću napred sa planovima da ispričaju više priča iz ovog univerzuma.

Paramount i Hasbro su u pregovorima sa Joe Shrapnel-om i Anna Waterhouse da napišu scenario za novi, još uvek nenaslovljeni G.I. Joe film. Film nije opisan kao nastavak Snake Eyes-a sam po sebi, već širenje univerzuma koje će publiku odvesti "dublјe u svet Joe-a." Shrapnel i Waterhouse najpoznatiji su po pisanju scenarija za dramu Seberg sa Kristen Stewart u glavnoj ulozi, i nedavno su se povezali sa nadolazećim projektima poput The Great Machine, koji je zasnovan na stripu Brian K. Vaughan-a. Ovaj izveštaj takođe napominje da su Shrapnel i Waterhouse imali nepotpisani rad na Snake Eyes.

Sa duetom pisaca koji već ima svog udela u G.I. Joe svetu, nakon poliranja scenarija za Snake Eyes, njihovi potencijalni angažmani za nastavak mogli bi da budu pozitivan znak o sudbini filma. Sada se postavlјa samo pitanje da li Snake Eyes može da se drži objavljivanja i generiše uzbuđenje za još G.I. Joe filmova. Iako ovaj izveštaj ne potvrđuje da će se Golding vratiti kao Snake Eyes za novi film, to se čini verovatno u pokušaju da se prebaci najnovija verzija lika sa rebooting Joe-om koji će biti predstavljen. Ovo bi takođe moglo da bude mesto za povratak drugih Snake Eyes likova, poput Samara Weaving-ine Scarlett.

O režiseru ili datumu objavlјivanja novog G.I. Joe filma možda nema ni reči, ali to je najnoviji primer Paramount i Hasbro planova za izgradnju veće franšize zasnovane na IP-u. Krajem prošle godine objavlјeno je da je u razvoju drugačiji film o G.I. Joe koji bi mogao da sadrži lik po imenu Chuckles. Sve dok je taj projekat još uvek u fazi izrade, to omogućava Paramountu i Hasbro-u tri filma vezana uz G.I. Joe u različitim fazama razvoja. Uspeh ili neuspeh Snake Eyes-a nesumnjivo će ići dugim putem u odlučivanju da li će se ovi drugi projekti dogoditi, ali ako se to dogodi, onda bi franšiza G.I. Joe mogla da nastavi da raste - i možda će omogućiti Paramount-u da izvuče Hasbro deljeni svemir kome se nadaju.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...