•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi Disneyev hit 'Coco' donosi dirljivu i magičnu priču mladog muzičara Miguela

Novi Disneyjev animirani film "Coco", koji je oborio sve rekorde gledanosti u prvih deset dana prikazivanja u Mexicu, uskoro stiže i na američka i evropska bioskopska platna i donosi dirljivu i neuobičajenu priču o dečaku Miguelu.

"Coco" je magična avanturistička komedija koja je prilagođena za sve uzraste. Novi Disneyjev hit otkriva neverovatnu i fantastičnu zemlju mrtvih, slaveći porodicu i tradiciju koja nadilazi vreme. Meksikanci su dosad najviše novca uložili u ovaj animirani film, i to blizu 27 miliona dolara.

Glavni junak filma je 12-godišnji samouki muzičar Miguel čiji je najveći san da postane poput njegovog idola Ernesta de la Cruza, najpoznatijeg muzičara u istoriji Mexica. Međutim, Miguelova porodica već generacijama svojim članovima zabranjuje muziku zbog tajnovitog tragičnog događaja. Miguel je zbog toga prinuđen boriti se između ljubavi prema muzici i porodici. U njegovoj borbi, on će se naći u čudesnoj zemlji mrtvih gde će se susresti sa svojim precima.

Dirljivi crtić oskarovca Leea Unkricha, koji je poznat po ostvarenjima "Toy Story" i "Finding Nemo", proglašen je najboljim animiranim filmom na Hollywood Film Awards. Scenario za film potpisuje Adriana Moline, a glavnim likovima glasove su pozajmili Benjamin Bratt, García Bernal, Renee Victor i Anthony Gonzalez.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila