•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova sezona 'Game of Thrones' će se snimati do leta, prve epizode 2019.

Iako će nova sezona megapopularne serije "Game of Thrones" imati najmanje epizoda dosad, producenti imaju pune ruke posla kao i u prethodnim sezonama. Kako otkrivaju glumci, osma sezona će se snimati do idućeg leta, a emitovanje prvih epizoda počinje tek 2019. godine.

Liam Cunningham, koji glumi Davosa Seawortha, rekao je za TV Guide kako će nove epizode definitivno biti duže i napetije.

"Snimaćemo do leta. Deset epizoda prošle sezone snimali smo šest meseci, a sada će nam trebati puno više za šest epizoda, što znači da je očigledno kako ćemo imati duge epizode", rekao je Seaworth.

Snimanje osme sezone Game of Thrones počinje ovog meseca. Reditelji David Benioff i Dan Weiss ranije su govorili kako planiraju da provedu godinu i po dana snimajući finalnu sezonu serije. Kako kruže glasine, verovatno će ljubitelji borbe za prestolje morati čekati nove epizode do 2019. godine.

"Mislim da će trebati puno više vremena za snimanje finalne sezone, jer ćemo svi biti u skoro istim scenama. Svi počinjemo zauzimati istu teritoriju, svi počinjemo da budemo u istoj priči, tako da producenti i snimatelji ne mogu imati više snimateljskih grupa", rekao je Iain Glen koji u seriji glumi Joraha Mormonta.

Takođe, u intervjuu za Entertainment Weekly, urednik HBO programa Casey Bloyss nagovestio je da osma sezona Game of Thrones neće biti emitovana pre 2019. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila