•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nikolas Kejdž kao Supermen

Ljubitelji filmova znaju da je malo falilo da Nikolas Kejdž postane Supermen u filmu Tima Bartona, a poznati glumac sada će konačno dobiti priliku da pokaže svetu šta može učiniti kao superjunak. Kejdž je dobio ulogu junaka u animiranom filmu "Teen Titans GO".

Osim Kejdža, svoj glas će u filmu pozajmiti i pevačica i tekstopisac Halsej, kojoj je pripala uloga Vonder Vomen, te reper Lil Jahti kao Grin Lantern.

"Teen Titans GO" je filmska adaptacija animirane serije s "Cartoon Networka". Serija okuplja tim koji čine Robin, Starfir, Siborg, Raven i Bist Boj. Svi oni će pozajmiti glasove i u filmu. Pre mnogo godina Kejdž je trebalo da glumi Supermena u "Superman Lives" verziji Tima Bartona, utemeljenoj na pismu Kevina Smita.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...