•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nikola Kojo o zabrani izvođenja pasa posle 17 časova

Glumac Nikola Kojo oglasio se povodom zabrane izvođenja kućnih ljubimaca posle 17 sati tokom policijskog časa koji je donesen u Srbiji. Na svom Instagram profilu postavio je sliku svog ljubimca i napisao:

"Tihujem. Uzdržavam se od pišanja. Moram tako… kad među vama, "nebeski narode" nema veterinara da se oglase. Nema epidemiologa da objasne zašto se zatvaraju pijace, a rade male zatvorene radnje. Nema lekara da objasne šta starima znači pola sata šetnje, itd.", poručio je glumac na društvenoj mreži.

Pored mnogobrojnih apela vlasnika pasa čijim je ljubimcima uskraćeno da obavljaju fiziološke potrebe nakon početka policijskog časa, apel vlastima da preispitaju ovu odluku uputila su i mnogobrojna udruženja za zaštitu životinja ali i mnoge javne ličnosti.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu