•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Night Skies (2007)

Film je baziran po istinitom događaju koji je dobijen sa audio zapisa hipnoze Erica Millera, koji je nakon događaja završio u ludnici na promatranju. Događaj koji je preživeo se inače naziva Phoenix Light (svetla iznad Phoenixa), kome je svedočilo preko hiljadu građana grada Phoenixa i šire okoline.

Petoro prijatelja putuju sporednim putevima u okolini Phoenixa prema svom odredištu. Jedna žena je zaspala u kamperu u kome se voze i sanja male zelene. Probudi se sva smetena i sedne na sedište blizu prozora i gleda napolju u mrak. Vidi na nebu neobična svetla kako lete..

Govori svima šta vidi, i svi počinju gledati kroz prozor, pogotovo vozač kampera. U jednom trenu skrenu iza krivine na neosvetljenom putu i sudare sa vozilom koje je u kvaru. Njega je pokušavao popraviti povratnik iz Pustinjske Oluje, bivši vojnik (Miller). Spletom nesretnih okolnosti, kod kočenja je ozleđen jedan od putnika u kamperu (nož mu se zabije u leđa i počinje jako da gubi krv).

Miller pokušava zaustaviti krvarenje svojim iskustvima iz rata, ali ne uspeva, i govori vozaču iz kampera da hitno trebaju pronaći pomoć da ga odvezu u bolnicu. Pošto su oba vozila van upotrebe krenu pešice kroz neosvetljenu divljinu. U jednom trenutnku u mraku počinju viđati čudne senke.

Manjak glumaca (svega ih je 5-6 u filmu) ovaj film je bio rasprava mnogih foruma na internetu zbog svoje radnje. Glavni lik je optužen za ubistvo 5 članova kampera koji nisu nikad pronađeni, niti je pronađeno mesto radnje, a glavnog lika su pronašli na samrti nekih 150 milja od kampera.

Ako verujete u vanzemaljce, u razne teorije zavere ili u neobjašnjive pojave ovo je film za vas.

NNT
Žanr:drama, horor, triler
Godina:2007
Reziser:Roy Krynim
Scenario:Eric Miller, Steve B. Harris
Uloge:Jason Connery, A.J. Cook, George Stults
Uzrast:R
Studio:Ringleader Studios
Zemlja:United States
Website:www.nightskiesmovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...