•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nezadovoljni gledaoci filma "The Artist" traže povraćaj novca

Ne postoji ljubitelj filmske umetnosti koji do sada nije čuo za film "The Artist" koji u zadnje vreme podiže dosta prašine. Trijumfovao je na mnogim festivalima, takođe na nedavnoj dodeli Zlatnih globusa, a mnogi predviđaju da će se nešto slično desiti i na dodeli Oscara

Ali, izgleda da postoje i oni koji ne znaju maltene ništa o tom filmu. Zanimljiva situacija se desila u liverpuskom bioskopu Odeon gde je nekoliko nezadovoljnih gledalaca tražilo povraćaj novca za bioskopsku kartu jer film nije ono šta su očekivali i jer je film nem.

Iz uprave bioskopa su potvrdili da je bilo par nezadovoljnih gledalaca koji nisu znali da se radi o nemom filmu i da će vratiti novac od ulaznica svima koji se jave u roku od deset minuta od početka filma.

Još jedna zanimljiva stvar u vezi filma "The Artist" je ta da iako je osvojio silne nagrade i priznanja još uvek nije napravio neku značajniju finansijsku dobit. Videćemo šta će biti nakon dodele Oscara.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...