•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netflixov film "Bird Box" osvojio gledaoce, za sedam dana pregledan 45 miliona puta

Američki postapokaliptični film rediteljice Susanne Bier "Bird Box" u kojem glavnu ulogu tumači Sandra Bullock osvojio je gledaoce širom sveta. Film je na platformi Netflix dostupan sedam dana, a već je pregledan više od 45 miliona puta, što je najviše u istoriji Netflixa.

Film "Bird Box" premijerno je prikazan 21. decembra, a njegovom uspehu uveliko su doprinele društvene mreže na kojima su korisnici objavljivali dramatične scene iz filma.

Film je prema scenariju Erica Heisserera, napisanom prema noveli Josha Malermana, režirala Susanne Bier. Priča prati opšti haos koji je nastao na Zemlji nakon što su na nju stigla nevidljiva bića koja, ako ih pogledate, teraju na samoubistvo.

Na njihove poglede imuni su jedino ludaci koji su postali svojevrsne sluge "zlih duhova". Jedini način za spas je povez preko očiju i tapkanje u mraku, što predstavlja pravi izazov za Malorie Hayes koju igra Sandra Bullock, koja s dvoje dece pokušava da stigne do sigurnog kampa.

Osim Sandre Bullock, uloge u filmu ostvarili su Sarah Paulson, John Malkovich, Trevante Rhodes i Danielle Macdonald.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...