•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netflix planira animiranu seriju ’Angry Birds’ za 2021. godinu

The Angry Birds Movie 2 je veoma popularan - toliko popularan da je proveo nedelјe na Netflix-ovoj novodostupnoj top listi 10 najgledanijih. Nastavak filma The Angry Birds iz 2016. godine, koji je zasnovan na mobilnoj igri iz 2009. godine, a koja je u osnovi promenila mobilni pejzaž mobilnih uređaja iz prethodne decenije, nije stvorio velike zarade na blagajnama bioskopa, ali to je bio neprestani hit kod Netflix pretplatnika.

Naravno, jedna stvar koja nedostaje kulturnom monopolu Angry Birds bio je Netflix Original projekat. Ali ne brinite, fanovi Angry Birds-а - animirana serija Angry Birds dolazi na Netflix. Šou pod nazivom Angry Birds: Summer Madness imaće 40 epizoda od 11 minuta. Odvijaće se između dana glavnih ptica Red, Bomb i Chuck, dok oni provode njihovo adolescentsko leto u kampu. Vratiće se stari likovi, a pojavlјivaće se i novi.

Biće havarije, koje se čini prilično važnim za ove haotične ptice i njihove odvratne svinjske neprijatelјe. Takođe je zapažen novi izgled animirane serije - od fotografija koje prate izdanje vesti, čini se da ima manje perja, više zaoblјenosti. Savršeno za prijatne dane letnjeg kampa.

"Angry Birds su bile pravi fenomen za decu širom sveta i uzbuđeni smo što možemo da ih dovedemo kući u gnezdo na Netflix-u gde će biti lјutiji i ptičji nego ikada", rekao je Curtis Lelash, direktor originalne animirane serije na Netflix-u.

Nismo sigurni šta znači "ptičiji" (osim, verovatno, više ptica), ali radujemo se tome. Svi bismo mogli da iskoristimo malo više ptica u životu.

Angry Birds: Summer Madness najavljen je za 2021. godinu. Do tada, samo ćemo gledati zapravo prilično dobar drugi Angry Birds film.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...