•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netflix objavio svojih 10 najpopularnijih filmova svih vremena

Jedan od najpopularnijih streaming servisa Netflix je ove nedelje objavio 10 najgledanijih filmova svih vremena, a ova kompanija je inače poznata po svojoj tajnovitosti kada je reč o iznošenju informacija o gledanosti njegovog sadržaja.

Streaming gigant Netflix je konačno otkrio više o popularnosti svojih originalnih filmova, ali ono što nikada ne objave su negativni podaci o platformi.

Tri najpopularnija Netflixova filma svih vremena su akcioni "Extraction" koji je pogledan 99 miliona puta, distopijski triler "Bird Box" sa Sandrom Bullock u glavnoj ulozi i "Spenser Confidential", film o misterioznim ubistvima koji je ponovo spojio Marka Wahlberga sa Lone Survivorom i Peterom Bergom. "Bird Box" je pogledan 89 miliona puta, a "Spenser Confidential" 85 miliona puta, u ove preglede Netflix računa i korisnike koji su se zadržali na filmu bar dva minuta pa brojevi koje su objavili ne znače nužno i da su ti filmovi zaista odgledani toliko puta.

Bloomberg kojem je Netflix otkrio svojih top 10 filmova zaključuje da su gledaoci najviše voleli filmove u kojima mogu videti neke poznate zvezde na koje su navikli poput Chrisa Hemswortha, Sandre Bullock, Ryana Reynoldsa ili Adama Sandlera.

1. Extraction (99 million viewers)
2. Bird Box (89 million)
3. Spenser Confidential (85 million)
4. 6 Underground (83 million)
5. Murder Mystery (73 million)
6. The Irishman (64 million)
7. Triple Frontier (63 million)
8. The Wrong Missy (59 million)
9. The Platform (56 million)
10. The Perfect Date (48 million)

Podeli:



Preporucujemo