•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netflix najavio dokumentarni film o američkom reperu The Notorious B.I.G.-u

Netflix je na zvaničnoj stranici prvim trailerom najavio izlazak dokumentarnog filma u kojem će fokus biti na karijeri i životu američkog repera The Notorious B.I.G.-a.

Filmom čiji je naziv "Biggie: I Got a Story to Tell" obeležiće se 24. godišnjica od smrti poznatog repera koji će kod svih ljubitelja rep muzike ostati upamćen pod pseudonimom The Notorious B.I.G. umjesto pod pravim imenom Christopher Wallace. Prema najavama, film bi se trebao naći na Netflixovoj platformi 1. marta.

Kako je navedeno u najavi, radnja filma osvrnuće se na Biggiejev život pre rep karijere i njegov uspon u muzičkoj industriji.

"Svaka legenda ima priču o poreklu", stoji u opisu najave filma na YouTubeu, a u filmu će se naći mnogi protagonisti vremena i rep muzike koju je obeležio The Notorious B.I.G.

"Christopher Wallace ili Notorious B.I.G. i dalje je jedna od ikona hip-hopa, te je ostao prepoznatljiv po svojim autobiografskim tekstovima. Ovaj dokumentarni film slavi njegov život i zaostavštinu kroz retke snimke iza scene i svedočenja brojnih prijatelja i porodice", naveli su iz Netflixa.

Notorious B.I.G. preminuo je 1997. godine nakon pucnjave koja se dogodila u Los Angelesu. Nakon što je prisustvovao promociji albuma "Life After Death" Wallace se sa pratnjom trebao vratiti u hotel gde je odseo. Upravo na putu prema hotelu dogodila se pucnjava u kojoj je jedna osoba ispalila 4 metka u Wallacea. Nedugo nakon toga, lekari u bolnici su konstatovali smrt 24-godišnjeg rep muzičara.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu