•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netfliks snima serijal o australijskoj drami Novaka Đokovića

Srpski teniser Novak Đoković i dešavanja kroz koja je prošao u Australiji zbog problema sa vizom i nevakcinacijom biće tema predstojećeg Netfliksovog dokumentarnog serijala.

Ekipa dokumentarca već je otputovala u Australiju da bi započela snimanje najeksplozivnijeg početka teniske sezone u poslednjih nekoliko godina, zbog situacije kroz koju je prošao, prenosi Independent.

Dokumentarac o Đokoviću zamišljen je kao teniska verzija popularnog dokumentarca o formuli 1 "Drive to survive", čiji je izvršni producent Džejms Gej Ris.

"Snimatelji su već u Australiji i prate dramu koja se događa sa svetskim teniserom broj jedan. Oni će sve vreme biti uz Novaka, imaće pristup i zabranjenim delovima poput svlačionica, soba za oporavak, loža za igrače, navodi se u saopštenju.

Britanski mediji prenose i da su se sportski akteri udružili da podrže ovaj projekat, za koji se očekuje da će biti emitovan na Netfliksu tokom 2023. godine.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doputovao je u Australiju prije nedelju dana da bi se takmičio na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu (Australijan open).

Pripremu za ovogodišnji turnir obeležilo je njegovo zadržavanje u pritvorskom karantinu zbog navodnog kršenja epidemioloških mera države domaćina, čije su mu vlasti na osnovu dokumentacije koju je dostavio prethodno odobrile, pa ukinule vizu.

Sud u Melburnu potom je oslobodio Đokovića, koji je bio u imigracionom pritvoru zbog pravila o pandemiji virusa korona i od tada je na teniskom terenu i priprema se za predstojeći turnir.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....