•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Natali Dormer je daleko od kuće

U novoj drami ''A Long Way From Home'' glumiće zajedno sa Džejmsom Foksom.

Natali Dormer je u poslednje je vreme učestvovala u nekoliko uspešnih televizijskih projekata među kojima se izdvajaju Tjudori i Igra prestola. Gledali smo je u filmovima W.E. i Captain America, a njen najnoviji projekat je romantična drama A Long Way From Home.

"A Long Way From Home" je film režiserke Virdžinije Gilbert u kom uz Dormer glume i Džejms Foks, Brenda Friker i Pol Nikols.

Scenario za film je napisala Gilbert, a priča prati dva para koji se susreću na odmoru u Nimsu. Foks i Dormer razvijaju poseban odnos koji će promeniti živote svih aktera priče.

Producent Gilame Benski izjavio je: "Ovaj niskobudžetni projekat sa poznatim glumačkim imenima progovara o ljubavi i strasti iz jednog novog i originalnog ugla gčedanja."

"A Long Way From Home" je zasnovan je na priči režiserke Virdžini Gilbert koja je prošle godine bila nominovana za nagradu "Scott".

Za sada se još ne zna kad ce film stići u bioskope.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...