•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najveća bitka osme sezone "Igre prestola" oduševiće publiku

Već predugo fanovi željno iščekuju dolazak osme i finalne sezone serije "Igra prestola" koja će doći na naše male ekrane u aprilu 2019. godine.

Međutim, to ne znači da u međuvremenu ne možemo da se hranimo svim malim detaljima koje otkrivaju autori serije i glumci.

Slovački glumac Vladimir Furdik koji tumači lik ozloglašenog Kralja Noći je u razgovoru za mađarski portal "Sorozat Wiki" otkrio da će najveća bitka osme sezone oduševiti publiku.

"U trećem delu poslednje sezone, postoji bitka za koju autori serije žele da bude najveća u istoriji televizije.

Već je ranije slučajno otkrivena informacija da se ta bitka snimala čak dva meseca. Dužina trajanja ove bitke koju je Furdik pomenuo je skroz na mestu s obzirom na to da će svaka epizoda osme sezone trajati i više od 60 minuta.

Vladimir ipak nije otkrio ništa više o tome ko će na kraju sesti na Gvozdeni presto.

"Biće to fantastično iznenađenje, ali iznenađenja svakako neće manjkati u osmoj sezoni. Biće mnogo zmajeva, Kralj Noći će se vratiti i najveća bitka sezona će se odviti. Biće interesantno da se vidi šta je Dejvid Beniof spremio za veliko finale, ali ne mogu da vam kažem više o tome", zaključio je glumac.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu