•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najnoviji film Breda Pita pod znakom pitanja ?

Marc Forster je kao reditelj snimio neke sjajne filmove, koji su postigli veliki uspeh, ali je bilo i onih koji su doživjeli potpuni krah. Čini se kako će film “Svetski rat Z” pripadati ovoj drugoj kategoriji.

Radi se o filmu u koji je uloženo mnogo novca, ali čije je snimanje i u krajnjoj liniji prikazivanje do kraja neizvesno. Film, koji je inače adaptacija knjige, je najavljivan kao spektakl na velikom platnu. Osim što u njemu glumi, slavni Brad Pitt je i producent filma, odnosno na čelu projekta se nalazi njegova produkcijska kuća Plan B Entertainment.

Najnoviji problem koji se pojavio je apsolutni izostanak komunikacije između producenta Brada Pitta i reditelja Forstera. Izvori bliski produkciji kažu da njih dvojica uopšte ne razgovaraju već neko vreme.

Američki mediji navode da je budžet filma premašio sva očekivanja i da sada iznosi 170 miliona dolara, jer je Forster hteo svaki detalj uraditi po svom, pa je tako došlo i do svađa između njega, Pitta i direktora fotografije.

Prema poslednjim informacijama, filmska ekipa je zapala u ogromne probleme u svakom segmentu, od plana snimanja, režije, scenarija, do međuljudskih odnosa.

Film je u bioskope trebao stići krajem decembra ove godine, ali, prema svemu sudeći, to se nažalost neće desiti.

klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...