•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najlepša žena na svetu?

Italijanska glumica za mnoge je jedna od najlepših žena na svetu.

Monika Beluči ima 54 godine, a svoju prirodnu lepotu i dalje uspešno neguje.

Ima dvoje dece iz braka sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom sa kojim se razišla 2013.

Beluči se danas oseća više "u kontaktu" sa sobom što joj omogućava da bolje glumi. Dok je ranije prkosno govorila o ulogama koje su joj stigle zahvaljujući lepoti, danas je njen pristup lepoti drugačiji.

"Govoriti o lepoti kao o hendikepu je loše jer je lepota dar, poput zdravlja ili inteligencije". "Jedino što treba zapamtiti je da ne smete biti ponosni što ste lepi. Jer niste ništa učinili. Dato vam je", rekla je jednom prilikom Monika.

Lepotu je nasledila od domaćice i vlasnika kompanije u gradu Sitadi di Kastelo gde je kao devojčica bila veoma stidljiva i gde joj je lepota pomogla da stekne prijatelje.

"Prilazili su mi pa nisam morala da trčim za njima".

Umesto da trči za mladošću, Monika neguje "prirodu lepotu" jer "kada vi niste više vi, postajete karikatura".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...