•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradni konkurs: Okači najluđu fotku svoje Ekipe

Nagradni konkurs je inspirisan najnovijim domaćim filmom o fudbalu I ljubavi “Ekipa” koji stiže u bioskope širom Srbije 24.oktobra.

Da biste učestovali potrebno je da postavite najluđu fotku svoje ekipe na Instagram ili Facebook (profil treba da bude javan), tagguj @FilmEkipa (Na FB) ili @Ekipafilm (na Instagramu), dodaj #FilmEkipa #MojaEkipa.

Fotografija sa najviše lajkova osvaja:

1 mesto: ekskluzivnu projekciju samo za svoju ekipu u Kombank Dvorani, ukoliko je neko iz unutrašnjosti Srbije osvaja karte za celu ekipu u najbližem bioskopu

2 mesto: ručak za celu ekipu u restoranu Žar Mance

3.mesto: 5x 1.000din vaučeri za najbliži Casina favorit

Maksimalan broj osoba koji može biti nagrađen putem jedne fotografije je 10.

Pobednika proglašavamo 7.novembra 2019.godine.

Dobitnici će biti objavljeni na sajtu MCF.rs, kao i na društvenim mrežama filma “Ekipa”.

Srećno!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu