•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Na dužnosti (Line of Duty): 5 razloga za gledanje BBC-jeve policijske serije

Velika vest prati BBC-jevu policijsku seriju Na dužnosti (Line of Duty)! Proglašena je najboljom dramskom serijom, a glavni glumac Adrijan Danbar osvojio je titulu najboljeg glumca na 23. dodeli TV Choice Awards. U susret ovoj fantastičnoj vesti, donosimo vam 5 razloga da je gledate (ako vam činjenica da je proglašena najboljom serijom nije dovoljna).

5. NAJGLEDANIJA BRITANSKA SERIJA

U poslednjih 10 godina, Na dužnosti (Line of Duty) je najgledanija britanska serija. Smatra se draguljem birtanske kinematografije jer donosi kompleksne i zanimljive priče. Svaka nova epizoda bolja je od prethodne i gledaoce vodi u svet koji neće moći da prestanu da gledaju.

4. SPEKTAKULARNI GLUMCI

U glavnim ulogama su Martin Kompston, Viki Maklr i Adrijan Danbar, kao herojski policijski trio. Adrijan Danbar je upravo osvojio nagradu za najboljeg glumca u seriji, što pokazuje koliko su spektakularni glumci koji su zaslužni za kompleksne likove. S lakoćom će vas uvući u svoju borbu protiv kriminala i korupcije!

3. OSVAJA NA PRVI POGLED

Uzbudljiva i napeta, serija je prepuna šokantnih obrta, a fantastični trio otkriva inteligentne zločince za koje se najmanje očekuje da krše zakon. Jednom kad počnete da je gledate, gotovo je nemoguće da vas ne očaraju likovi, policijske priče i zločini.

2. MISTERIOZNI „H“

Svaka epizoda donosi novu priču o korupciji kojom se bavi anti-korupcijski trio Hejstings, Fleming i Arno. Ali osim borbe protiv korupcije, sveprisutna je i misterija oko identiteta svojevrsnog „H-a“. „H“ označava kodno ime šefa koji stoji iza svih zala u policiji.

1. OGROMNA BAZA FANOVA

Nagrađivana britanska policijska serija ima ogromnu bazu fanova zahvaljujući uspešnom spoju uzbudljivih i napetih scena, nepredvidivih obrta i izvrsnih glavnih glumaca.

Šta čekate? 4 sezone Na dužnosti (Line of Duty) gledajte odmah na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...