•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

NAJVEĆI SPEKTAKL NA LEDU PONOVO U SRBIJI - DISNEY ON ICE ČAROLIJA NA LEDU OD 1. DO 3. NOVEMBRA

DANAS IMAMO SJAJNE VESTI ZA LJUBITELJE SPEKTAKULARNIH DEŠAVANJA!
OD OVOG TRENUTKA U PRODAJI SU KARTE ZA NAJVEĆI ŠOU NA LEDU KOJI ODUŠEVLJAVA PORODICE ŠIROM SVETA - DISNEY ON ICE ČAROLIJA NA LEDU.



Posle dve godine u Beograd stiže najveća i najbolja predstava na ledu, namenjena uživanju cele porodice - DISNEY ON ICE ČAROLIJA NA LEDU, koja će biti održana u Štark Areni od 1. do 3. novembra! Avantura dostiže nove granice kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u novoj predstavi u šest izvođenja:
U petak 1. novembra u 19 časova;
U subotu 2. novembra u 11, 15 i 19 časova;
U nedelju 3. novembra u 11 i 17 časova.

KARTE ZA OVAJ SPEKTAKL
OD DANAS SU U PRODAJI!
Cene ulaznica razlikuju se u petak i za dane vikenda, kreću se od 1000 do 4500 dinara, a očekuju vas i posebne pogodnosti!
Do kraja maja možete ostvariti popust prilikom kupovine karata! Cene karata (sem za VIP Parter koje koštaju 3750 i 4500 dinara) biće snižene za 20% u odnosu na regularnu cenu!
I to nije sve! Na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Ušće Shopping Centru, karte možete kupiti na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate!

Budite brzi, iskoristite specijalne pogodnosti i po najpovoljnijim uslovima nabavite ulaznice i obradujte svoje najmlađe i najdraže. Priuštite svojoj porodici nezaboravan provod uz omiljene likove iz Diznijevog čarobnog sveta i prepustite se spektaklu koji je oduševio svet!
Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice Čarolija na ledu. Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja sa moćnim polubogom Mauijem u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Magiju će prikazati princeze Ana i Elsa i zabavni sneško Olaf, dok pevaju zadivljujuće pesme poput “Sad je kraj” i “Na leto”. Sve će postati fantastično kada Sebastijan, njegov bend iz morskih dubina i Tritonove ćerke naprave velike talase dok predstavljalu Arijel u montaži pop hitova osamdesetih godina XX veka. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice “Žuto pače”. Proživite ponovo “Priču drevnu tu” kada se Bel prepusti novim avanturama a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da “Budu njihovi gosti”.

NAPOMENA: Fotografije spektakla DISNEY ON ICE ČAROLIJA NA LEDU možete preuzeti iz word dokumenta koji se nalazi u prilogu mejla. Molimo vas da obratite pažnju da te fotografije nikako ne smeju da se koriste za objave na društvenim mrežama. Odobrene su strogo za najave za online i print medije.
Podeli:



Preporucujemo