•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

My Best Friend's Wedding (1997)

My Best Friend's Wedding je američka filmska romantična komedija snimljena 1997. u režiji P. Dž. Hogana sa Džulijom Roberts u glavnoj ulozi. Džulija Roberts je za ovu ulogu bila nominovana za Zlatni globus za najbolju glavnu glumicu, a Rupert Everet za Zlatni globus i Nagradu BAFTA za najboljeg glumca u sporednoj ulozi. Ovaj film se nalazi na četrnaestom mestu na listi komercijalno najuspešnijih romantičnih komedija svih vremena.

Tri nedelje pre svog dvadeset osmog rođendana, njujorčanka Džulijana Poter dobija poziv na venčanje svog najboljeg prijatelja. Njih dvoje su studirali zajedno, i još tada obećali jedno drugom da će se, ukoliko se ne venčaju do dvadeset osmog rođendana, venčati jedno sa drugim. Majkl joj je naime saopštio da će njegova supruga biti Kimberli Volas, dvadesetogodišnja devojka iz bogate porodice. Džulijana tada shvata da je u stvari odavno zaljubljena u njega i polazi u Čikago, kod budućih mladenaca, s namerom da u što većoj meri sabotira venčanje. Ljuta na Majkla što se ženi devojkom koju ne poznaje ni godinu dana, a i želeći da ga učini ljubomornim, ona tera svog gej prijatelja Džordža da se, kad stignu tamo, predstavi kao njen verenik. U Čikagu je Kimberli moli da joj bude kuma, a Džordž savetuje da se ostavi spletki i da jednostavno kaže Majklu da ga voli. Džulijana to i čini jednog jutra, uz dug i strastven poljubac. Kimberli to vidi iz drugog kraja dvorišta...

Venčanje mog najboljeg druga je odlična romantična komedija u kojoj su vrhunske uloge ostvarili Džulija Roberts, Rupert Everet i Kameron Dijaz.

Žanr:komedija, romansa
Godina:1997
Reziser:P.J. Hogan
Scenario:Ronald Bass
Uloge: Julia Roberts, Dermot Mulroney, Cameron Diaz
Uzrast:R
Award:11 osvojenih
Studio: TriStar Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...