•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Movie night ovog petka u bioskopima Cineplexx

Za sve korisnike Cineplexx bonus kartice i one koji to žele da postanu, pripremili smo još jedan Movie night na kojem nagrađujemo vašu vernost! U petak, 25. maja na specijalnoj projekciji filma „Solo – Star Wars priča“od 20 časova članove Cineplexx bonus kluba očekuju dupli bodovi za kupljene ulaznice, kao i brze kase, za specijalni filmski užitak. Karte za Movie night su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

„Solo - Star Wars priča” ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.

Solo vas vodi na fantastično putovanje dalekim galaksijama, a mi vas nagrađujemo duplim bonus bodovima na vašoj Cineplexx bonus kartici! Sve što je potrebno jeste da budete član Cineplexx bonus kluba i da svoje ulaznice kupite na blagajni bioskopa ili online, ovog petka.

I ovoga puta, tu su posebno obeležene brze kase, jer se Cineplexx širom Srbije potrudio da upravo vi imate prvenstvo prolaza te večeri. Ukoliko niste naš član, ne brinite, registracija te večeri će biti dostupna, potrebno je samo da pronađete bonus kartica kutak u bioskopu Cineplexx i uživanje ovom filmu i sjajne pogodnosti za Cineplexx fanove može da počne!

Čekamo vas u vašem omiljenom bioskopu u gradu! Neka sila bude sa vama!

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....